Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Kopřivnice, příspěvková organizace
  1. Domů
  2. Aktuality
  3. Moderní kuchyně – energie a jejich úspory

Moderní kuchyně – energie a jejich úspory

Ve středu 31.08.2022 se v posluchárně hlavní budovy školy uskutečnila vzdělávací akce města Kopřivnice a společností Bindfood: Banquet sous-vide, Bonduelle, MontyCon, Purena a Wiberg na téma Moderní kuchyně – energie a jejich úspory.

Akce byla určena především pro vedoucí školních jídel a hlavní kuchařky všech mateřských a základních škol v Kopřivnici a blízkém okolí. Zároveň byli přizváni i zástupci naší školní kuchyně. Celkem bylo přítomno na 40 pracovníků stravovacích provozů.

Účastníkům byly představeny poslední moderní trendy a technologie v přípravě jídel, nastíněny možné energetické úspory v gastro provozech. Následně byly školy informovány o změnách v odpadovém hospodářství v městě Kopřivnici od ledna 2023.

Nedílnou součástí školení byly i praktické ukázky prezentovaných technologických postupů a ochutnávka připravených přímo před zraky účastníků.

Akce byla velice kladně hodnocena od všech zúčastněných a věříme, že získané informace budou globálně použitelné ve všech kuchyních města.

Jiří Pištecký


Dotaz

Máte dotaz?

Kontaktujte nás a my Vám rádi pomůžeme a zodpovíme vše pořebné